Spring naar hoofd-inhoud

Colofon

Informatie overeenkomstig § 5 TMG:

Verantwoordelijk:

Andrea Moroni
Gelagweg 18a 
41379 Brüggen
Telefoon: +49 2163 577913
Telefax: +49 2163 577914
info@fewo-marken.de
www.fewo-marken.de

Verkoop fiscaal identificatienummer volgens § 27a wet op de omzetbelasting: DE207052813

Zakelijke identificatienummer volgens § 139 c fiscale code: DE207052813

Verantwoordelijk volgens § 55 Abs 2 RStV: Andrea Moroni (adres hierboven).

Online Dispute Resolution

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ dat consumenten kunnen gebruiken om een geschil te beslechten en voor meer informatie over geschillenbeslechting.

Buitengerechtelijke geschillenbeslechting

We zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een instantie voor geschillenbeslechting in geval van een geschil met een consument.

Foto's:

Privat, Pexels

Realisatie en programmering:

web-to-date
Gelagweg 18a
41379 Brüggen
Telefon: +49 2163 577913
Telefax: +49 2163 577914
info@web-to-date.com
www.web-to-date.com

Disclaimer:

Alle informatie (met name de prijzen, reserveringen, online berekeningen) zijn zonder garantie. We kunnen niet garanderen dat dergelijke gegevens altijd volledig up-to-date.
fewo-marken.de ook wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid voor internet storingen, schade via derden, alle geïmporteerde data (virussen, wormen, Trojaanse paarden) en voor koppelingen van en naar andere websites.
We hebben geen controle over de inhoud en vorm van Nicht-fewo-marken.de sites.
We kunnen niet garanderen dat de vlekkeloze werking van hardware en software.
Wij willen er graag op wijzen dat deze site technische onvolkomenheden of typografische fouten kunnen bevatten.
Wij behouden ons het recht voor om de informatie op deze site te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving of bij te werken te veranderen. Dit geldt ook voor verbeteringen en / of wijzigingen van de op deze site beschreven producten of programma's.
In geen geval zal fewo-marken.de jegens enige partij voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere gevolgschade die voortvloeien uit het gebruik van deze of een gekoppelde website. Eveneens is uitgesloten aansprakelijkheid voor gederfde winst, onderbreking van de bedrijfsvoering, verlies van programma's of andere gegevens in uw informatiesystemen. Dit geldt zelfs als we uitdrukkelijk gewezen op de mogelijkheid van dergelijke schade.

Privacy:

In principe heb je geen persoonlijke gegevens achter te laten bij een bezoek aan onze website. In sommige gevallen hebben wij uw naam en adres. Als dergelijke persoonlijke informatie nodig is, zullen wij u adviseren. Als u besluit om ons te voorzien van persoonlijke gegevens via het internet, zodat we kunnen bijvoorbeeld met u te corresponderen of het uitvoeren van boekingen, behouden wij ons het recht voor om deze informatie te gebruiken voor marketingdoeleinden. Als u vragen of opmerkingen over onze wettelijke voorwaarden en privacy beleid, neem dan gerust contact met ons op info@fewo-marken.de.